Trouwfeest

Jullie trouwfeest is ongetwijfeld hét feest van jullie leven dat je graag in goede handen ziet, maar ook niet graag uit handen geeft. Dat snappen we helemaal. Bij Surplas werken we op maat van en in dialoog met jullie beiden. Samen zorgen we voor een knaller van een trouwfeest.

Een sfeervolle bar met een lekker aanbod en vlotte bediening? Een helpende hand bij het vinden van de juiste decoratie, een gepaste feesttent en de mooiste bloemen? Surplas helpt je er graag bij/staat voor je paraat. En we zijn ook niet vies van het grovere werk: van planning en coördinatie tot de hele opbouw en afbraak. Surplas inschakelen voor één onderdeel of het volledige concept? Jij beslist!”

Super hoe jullie onze wildste fantasieën werkelijkheid maakten. Wij zijn alvast fantastisch blij met hoe de dag verlopen is.

Emilie en Stijn

Samenwerkingen met de juiste partners

Heb je een heel concreet idee of eerder een globaal concept? We zitten graag eens samen voor een leuke babbel waarin we luisteren naar je wensen en ideeën. Samen bekijken we waarvoor we op elkaar kunnen rekenen. Is er een match? Dan werken we graag een op maat gemaakt voorstel uit. Alles daarna wordt één groot feest.

Met onze meer dan 7 jaar ervaring op de teller en dankzij samenwerkingen met de juiste partners hoef jij je geen zorgen te maken over de voorbereiding en de dag van jouw feest.

Mini-receptie

Het verlaten van de kerk of het gemeentehuis is een onvergetelijk moment. En hoe kan je dat het beste vieren? Door gezellig samen het glas te heffen natuurlijk. Daarom komen wij graag naar jouw trouw. Onze mobiele bar staat voor je klaar!
Surplas voorziet een pakket op maat van tortelduifjes die hun trouwdag graag nét dat beetje extra geven. Goedlachse Surplassers bedienen jullie gasten van een drankje.