Over Surplas

Uit de goesting van drie vrienden om gelukzalige momenten te creëren ontstond Surplas. Als een complementair team trekken we de wijde wereld in. Met ervaring in de eventorganisatie, oog voor detail, technische know-how en liters levenslust. Surplas is je sfeerleverancier op locatie.

Surplas trekt de creatieve kaart maar zoekt het tegelijk niet te ver. Geen grote poespas, wel sfeervolle avonden, stijlvolle settings en gezelligheid troef.

We hebben zo onze eigen aanpak en blijven weg van eenheidsworst. We creëren liefst niet alleen voor jou, maar ook met jou. Co-creatie en een match tussen jouw (bedrijfs-)DNA en de onze is belangrijk. Begrijpen we elkaar goed? En voelen we elkaar goed aan? Dan gaan we ervoor! Zo creëren we unieke evenementen en vooral heerlijke herinneringen.

(Een persoonlijke aanpak is ons handelsmerk. Maar wat betekent dat voor ons, zo’n containerbegrip? Wel, we gaan liefst voor een langdurige relatie met jou.)

Jonas

meten is weten – strateeg – kwaliteit boven kwantiteit – doe het zelf en beter – efficiënt is sneller – alles kan plezant zijn

Seppe

klant is koning – beter teveel – liefst vandaag – bellen is sneller – nee heb je – ja kan je krijgen – olifantengeheugen – snel schakelen

Hans

oog voor detail – een slecht idee is ook een idee – de 2de keer is het al minder plezant – er mist nog iets – we doen is iets zot – alles kan

Flexi-jobbers en freelancers
Ondertussen breidt Team Surplas uit met flexi-jobbers en freelancers. Zo hebben we ondertussen een vast team van een twaalftal goedlachse Surplassers waar we trots op zijn. Ze dragen mee uit waar Surplas voor staat: sfeer en gezelligheid en oog voor jou als klant.