Bedrijfsevenement

Is de betrokkenheid van je medewerkers een belangrijke uitdaging? Wil je een succes vieren? Of is goede sfeer tussen collega’s gewoonweg belangrijk? Surplas bedenkt, creëert en organiseert jouw bedrijfsevenement dat perfect aansluit om jouw doel te bereiken.

We doen dat op maat en in cocreatie met jou. We luisteren naar het verhaal van je bedrijf en zoeken naar de juiste match. Creativiteit en laagdrempeligheid staan hier centraal.

Met Surplas is het altijd feest! Zowel voor, tijdens, als na het event. Creatief in de voorbereidingen, uitmuntend in de uitwerking, en zorgzaam achteraf. Zo hebben wij dat graag

Liselotte Van de Casteele - Sanofi

Gezelligheid, authenticiteit en eenvoud

Bovendien is Surplas sfeerlevancier op locatie, dus een feestlocatie hoef je niet te zoeken. Heb je een tuin, een parking of een lege refter? Met creativiteit en ervaring creëren we op elke plek een heerlijke event-locatie.

Gezelligheid, authenticiteit en eenvoud zijn onze kernwaarden. Plezier maken is volgens ons dan ook simpel en hoeft geen poespas. We creëren een ontspannen setting, waar collega’s een (h)echte community opbouwen.

Surplas bewaakt steeds de kwaliteit én het budget en zorgt voor ervoor dat jij, je collega en andere feestvierders kunnen genieten van het gezellige evenement.
En’t beste van al? Je hoeft hier zelf niets voor te doen.