Radio

Radio is tijdloos en creëert verbondenheid. Dat weten we ook bij Surplas. De/Het is de ideale manier om bijvoorbeeld de 50e verjaardag van het/je bedrijf te vieren, een succes te vieren/in de bloemetjes te zetten of collega’s over verschillende filialen dichter bij elkaar te brengen. Daarom bieden we “Radio Surplas” aan als concept voor bedrijven en organisaties die op een vernieuwende manier werknemers willen verbinden.

Radio Surplas focust naast verbondenheid ook op (de) co-creatie. Zo wordt de radioshow gemaakt voor maar voornamelijk door de collega’s. Leuke verhalen of een gesproken boodschap worden verzameld en verwerkt in de radioshow.
Maar uiteraard/Uiteraard komen ook de favoriete hits van collega’s, bedrijfsnieuwtjes in het nieuws van 9u, interviews met de directie of ludieke spelletjes aan bod. Het programma wordt vooraf (tot) in detail afgestemd zodat je zelf de inhoud kan bepalen.

Radio Weblend FM was één groot feest. Dankzij Team Surplas was de live radio uitzending perfect op maat van onze organisatie. Een concept dat werkt om te connecteren met collega's. Surplas is een topteam om mee samen te werken.

Bie Bijnens - Web & Blenders

Meteen de juiste toon

Dag van de radioshow komen we naar jouw bedrijf toe. Vanuit een gezellige radio-caravan maken we radio. Of beter: Een bekende radiostem praat alles aan elkaar en betrekt elke werknemer:/, van de thuiswerkers tot de productiemedewerkers, van directie tot de langste in dienst.

Radio Surplas is voor ons ook meer dan enkel radiomaken. Het moet ook een sfeervolle dag zijn./Radio Surplas is niet enkel radiomaken, het is bij uitstek ook een sfeervolle dag. Onze decoratie en aankleding zorgen voor een op maat gemaakte setting. Deze zorgt meteen voor de juiste toon.

Onze decoratie en aankleding zorgen voor een op maat gemaakte setting die meteen de juiste toon zet.