Sfeerpakket

Als bedrijf apprecieer je de dagelijkse inzet van alle werknemers. Graag een extra bedankje? Een sfeerpakket van Surplas is de ideale manier om dat te tonen. Je werknemers ontvangen een verrassend pakket vol topproducten geleverd aan huis.

Lokale producten

Lokale topproducten, daar gaan we voor. Net zoals op onze evenementen werken we samen met betrouwbare leveranciers (die we vertrouwen en) die producten afleveren vol smaak, passie en métier.

We vinden het belangrijk om te weten waar de producten vandaan komen. We kiezen dus/Daarom kiezen we voor duurzame samenwerkingen met mensen uit de buurt die hard en gepassioneerd werken om (h)eerlijke producten te maken. Een korte keten en een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

(Op maat) voor elk budget
We bieden een grote verscheidenheid aan producten. Wafeltjes, vers zoals op de markt, wijn uit eigen land, bieren uit de microbrouwerij, koffie gebrand in de stad of noten geroosterd op het houtvuur. Chocolade kan niet ontbreken? Alcohol hoeft misschien niet altijd? We kijken samen wat het perfecte pakket is voor jouw bedrijf en jouw budget.
PERSOONLIJK AAN HUIS GELEVERD

Alle pakketten worden aan huis geleverd door een eigen koeriersdienst op de dag dat jij het wil. Zo bepalen we zelf wanneer de pakketten geleverd worden en komt jouw geschenk veilig aan bij je medewerkers.

Door te werken met een eigen koerierpartner, bepalen we zelf wanneer de pakketten geleverd worden.

Sfeerpakket aanvragen