Sfeerpakketten aan huis

Een pakket voor je werknemers

of zakenrelaties

Als bedrijf apprecieer je de dagelijkse inzet van alle werknemers. Een sfeerpakket van Surplas is de ideale manier om dat te tonen én het zal door iedereen gesmaakt worden.

Surplas verzorgt voor bedrijven pakketten vol topproducten geleverd aan huis. Werknemers worden getrakteerd op een verrassend pakket vol heerlijke producten waar ze thuis van kunnen genieten.

Vol lokale producten

Lokale topproducten, daar gaan we voor. Net zoals op onze evenementen werken we samen met leveranciers die we kennen en die producten afleveren vol smaak, passie en metier.

We vinden het belangrijk om te weten waar de producten vandaan komen. We kiezen voor duurzame samenwerkingen met mensen uit de buurt die hard en gepassioneerd werken om heerlijke producten te maken. Een korte keten en een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Op maat geselecteerd

Voor jou bedrijf mag het iets meer zijn. Er moet zeker een fles wijn in. Of net niet. We stellen op maat van je bedrijf en je budget een mooi pakket samen.

We bieden een grote verscheidenheid aan producten. Maar allemaal hebben ze net iets meer. Wafeltjes vers als op de markt, wijn uit eigen land, bieren uit de microbrouwerij, koffie geroosterd in de stad of noten geroosterd op het houtvuur. Chocolade kan niet ontbreken? Alcohol hoeft misschien niet altijd? We kijken samen wat het perfecte pakket is.

 

Persoonlijk aan huis geleverd

Alle pakketten worden aan huis geleverd door een eigen koerierdienst op de dag dat jij het wil.

Door te werken met een eigen koerierpartner, bepalen we zelf wanneer de pakketten geleverd worden. Geen pakketten die vastzitten in een depot, geen beschadigde pakketten en geen pakketten die een week te laat komen. Onze koerier rijdt rond alleen met jou pakketten en rijdt van werknemer naar werknemer.

Voor tevreden bedrijven

We maken alle pakketten in eigen beheer om kwaliteit te garanderen en maatwerk mogelijk te maken.

Om hun werknemers in de watten te leggen werd al beroep gedaan op ons door Sanofi Geel & Sanofi Brussels, Siemens Belgium, HDB verzekeringen, Dielens & Van Bosstraeten,… Zowel super de luxe pakketten voor zakenrelaties als kleine pakketen voor alle duizend werknemers zijn mogelijk. De inhoud en de oplage mag variëren, we houden alleen vast aan de kwaliteit.