SFEERLEVERANCIER OP LOCATIE

Bedrijfsfeest organiseren

Surplas werpt een frisse blik op bedrijfsfeesten. Hoe je het al jaren doet is goed. Maar misschien kan het beter? Wij denken graag mee na over jullie bedrijfsfeest. Met een creatieve geest en eventplanning tot in de puntjes.

We bespreken welk feest jullie nodig hebben. We werken met jullie samen om dat feest neer te poten. Surplas-feesten zijn steeds verfrissend, anders en eenvoudig. Want plezier maken is simpel en hoeft geen poespas.

Bedrijfsfeesten door Surplas zijn verfrissend, eerlijk en eenvoudig.

Incentive: Een uurtje plezier

Goede werknemers mogen beloond worden voor hun werk. Ook op je werk moet je immers af en toe ontspannen. Zo blijft de motivatie hoog en de sfeer goed. Bij Surplas vinden we dat ook. Daarom hebben we een eenvoudig concept dat overal past: alle collega’s kort en krachtig samenbrengen in een ontspannen sfeer, zonder de werkplek te verlaten.

Tijdens de lunch of na het werk nodigen we alle collega’s uit. We toveren de parking of het graspleintje om tot een gezellige plek met muziek, foodtrucks, een mobiele bar, cosy hoekjes om samen te zitten.

Brand activation on wheels

Een sympathieke eyecatcher, vliegensvlug opgesteld en even snel weer op weg naar het volgende event. Een vintage-caravan gebrand volgens jouw merk of jouw campagne. Ontdek onze brandactivation on wheels die afgelopen jaar door Vlaanderen reed.

Wij verhuren voor langere termijn. Zo heb je je hele campagne je eigen gebrande caravan, maar hoef je geen aankoop te doen of voertuigen in te schrijven.

Brand activation met een bestickerde caravan.