Sfeerleverancier op locatie

Mobiele bar

Onze mobiele bar is een feest op wielen en overal inzetbaar. Een eyecatcher die iedereen direct in de juiste stemming brengt.

De caravan komt mét of zonder barpersoneel, mét of zonder drankjes. Hij beschikt over een barkoelkast, dubbele spoelbak met water aan- en afvoer en een prachtige houten toog.

Mobiele bar in een caravan voor een leuk tuinfeest of trouwreceptie.

Eventplanning

Belangrijke momenten in het leven verdienen een feest. Een feest dat vlekkeloos verloopt. Een feest dat écht jouw feest is. Enig en volgens jouw smaak. Wel dat is onze job en onze passie. Bij Surplas zoeken we voor ieder feest en iedere klant naar die persoonlijke meerwaarde. Zo creëren we samen momenten om nooit te vergeten.

Surplas zorgt met plezier voor inkleding, tent, meubilair, personeel, mobiele bar & drank, DJ, discobar en als jij dat wil een halve dierentuin.

Trouwreceptie

Het verlaten van de kerk of het gemeentehuis zal een onvergetelijk moment zijn met onze mobiele bar. We bedachten daarom een pakket op maat voor tortelduifjes die hun trouwdag graag nét dat beetje extra geven.

Met onze mobiele bar als stijlvolle eyecatcher komen we ter plaatse. Twee goedlachse Surplasser’s bedienen gezwind jullie gasten van een drankje. Ontdek alle details in onze trouwbrochure.

Trouwbrochure

DJ-booth

Op een goed feest wordt gedanst. Geen leukere DJ-booth als onze vintage caravan.

De inrichting van de caravan is voor DJ’s de perfecte speelplek. De geluidsinstallatie integreerden we in de caravan en brengt 100 mensen aan het dansen. Is dat niet genoeg? Dan voorzien wij graag de extra decibels.