Nieuws

Wat houdt Surplas nu bezig?

Win je trouwreceptie!

 

Net zoals vorige lente houden we een wedstrijd voor tortelduifjes!  Stap jij, of iemand die je kent, tussen mei en september 2019 in het befaamde bootje? Dan maak je kans op onze mobiele bar op je trouwreceptie!

 

Wat moet je doen?

  • Eerst je liefje ten huwelijk vragen.
  • Dan reageren op ons Facebook bericht en je toekomstige taggen.
  • Onze Facebook-pagina leuk vinden (zou je sowieso moeten doen).
  • Het bericht delen.

 

Wat krijg je van ons?

  • Onze mobiele bar twee uur lang bij jou aan het gemeentehuis, kerk of waar je ook trouwt (dranken niet inclusief).
  • Twee goedlachse Surplassers die je gasten bedienen.
  • Transport in een straal van 20km rond Mechelen-city.

 

Op Paasmaandag trekt een onschuldige hand de winnaar!

Lees het volledige reglement

Goesting & ondernemen

 

Wij hebben altijd goesting. Goesting in lekker eten en drinken. Goesting in een plezante avond. Goesting om iets te creëren. Daaruit ontsproot ook de goesting om iets te ondernemen. Op vraag van de UCLL, de hogeschool in Leuven,  ging Seppe over die goesting babbelen met de studenten marketing. Seppe was ooit zelf nog min of meer voorbeeldig student aan de UCLL. Een classic case van stroper die boswachter wordt dus. Het werd een gezellige babbel over lumineuze ideeën, het niet laten bij dromen alleen en belastingen betalen. Voor de foto vroegen we of de studenten even extra geboeid wilden kijken!

En we hebben een winnaar!

 

Verbazend op wat voor een originele plaatsen mensen trouwen, hoeveel mooie verborgen plekjes er zijn en wat voor leuke trouwdagen koppels voor zichzelf in elkaar boksen. We kregen veel locaties te zien die ons enorm plezant leken. Maar er was er ééntje de beste en dat was die van Thaïs en Jan. Het romantische kerkje van Guvelingen, de plezante vervoersmiddelen (we verklappen nog niets), de historische hoeve in Herk aan de rivier,… Het plaatje van Thaïs en Jan is gewoon helemaal af. Dus daar zijn we dan vaneigens graag bij om het allemaal nog wat gezelliger te maken! Op naar de Limburg! Proficiat Jan & Thaïs!

De mooiste trouwlocatie van Vlaanderen

Trouw jij dit jaar op de leukste locatie of aan het mooiste kerkje? Dan komen wij met onze mobiele bar GRATIS langs! Want Surplas is op zoek naar de mooiste trouwlocatie van Vlaanderen! De winnaar krijgt onze trouwformule met mobiele bar & twee goedlachse Surplassers cadeau.

 

Hoe kan jij winnen?

1) Ga naar onze facebookpagina

2) Like onze pagina.

3) Deel het wedstrijdbericht openbaar met je vrienden.

4) Stuur een foto of omschrijving van je locatie & datum naar info@surplas.be

 

Op 18 mei kiezen we het gelukkige koppel. Bekijk in afwachting onze trouwbrochure met alle info!

Trouwbrochure

Let there be a lightbox

Lange donkere winteravonden zijn dé momenten om aan knutselprojecten te beginnen. We hadden zo’n project in de kast liggen. De lightboxen die je vandaag overal ziet, vonden we wel tof. Maar een beetje klein. Als je iets te zeggen hebt, zorg dan dat iedereen het duidelijk kan lezen, toch? Daarom hebben we een levensgrote  lightbox gebouwd. Voor boodschappen die de moeite zijn. Voor dingen die iedereen mag weten. Voor mooie lijfspreuken. En vanaf deze lente, voor weinig geld op uw feest!

Dromen van de zomer

De zomer lijkt nog ver weg, de dagen zijn nog kort. Het weer is nog grijs en grauw. Nu kan je enkel nog maar dromen over een zalige zomeravond. Óf alvast plannen maken voor zo’n zomeravond? Iedereen heeft wel een reden om deze zomer een feestje te geven. Of je kan er wel ééntje verzinnen. Eigenlijk is elke reden goed om samen met vrienden, muziek op de achtergrond en iets fris in je hand je avond door te brengen. Daarom is Surplas professioneel sfeerleverancier. We komen met onze vintage bar en nemen alle zorgen van je over. Wat moet jij doen? Op tijd vragen of we nog vrij zijn voor jouw zomeravond!